TeSluRaD 4 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Wiek: Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 10 godzin Doświadczenie na podobnym stanowisku: 9/10 Dział który najbardziej ci odpowiada: Wywiady. Dlaczego akurat Ty?: Wróciłem po długiej nieobecności na forum z powodu szpitala w którym byłem. Chciałbym robić wywiady z graczmi oraz Administracją, ponieważ lubię się dowiadywać o rzeczach których do tej pory niewiedziałem, chciałbym również pomóc Redaktorom w opiece nad działem Redaktorskim jak i w jego opiece. Proszę o danie mi szansy. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Przede wszystkim ład i porządek. Będę wykonywał wywiady z graczami w ustalone dni i godziny przeze mnie jak i graczy lub Administrację. Moim zadaniem również będzie Opieka nad działem oraz pomaganie innym redaktorom w zadaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Uff.. już sądziłem, że na forum nie znajdzie się osoba, która będzie zainteresowana wywiadami. Szkoda, że nie możemy poznać Twojego stylu pisania, ale myślę że warto zaryzykować Na Tak, przyda się nowy redaktor do tego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 28 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wymagania. NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi