TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 mam taki problem od kiedy kupilem steam mam jakiś zajeb*** dziwny problem ... ping mam po 20/15 a lagi mam takie ze jak wejde np na dluga to stoje na A a idac do przodu w ciagu sekundy jestem w piaskowicy gdzie wejde na serwer jest tak samo wchodze na ns'a wszystko pieknie ładnie 0 klatek nic ... pomoże ktoś bo zaraz mnie krew zaleje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 zobacz czy fps Ci nie spadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 stoja własnie cały czas na setce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 gdy poruszasz myszką Ci sie to dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 dzieje mi sie to co chwile praktycznie takie klatki ze chuj jakbym na sh lecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Probowales odswiezanie ekranu moze pomoze Edytowane 27 Września 2014 przez Dolar91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 jeżeli bys napisal jak to zrobic to spróbuje dodam ze na kazdej grze ze steama tak mam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 wszystko juz ok temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi