Pan.Asek 0 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 1. Nick: Mr.Asek 2. Imię: Mikołaj 3. Wiek: 17lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Wsparłem server finansowo kupując PRO vipa jeśli trzeba w płace także składkę 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Mr.Asek/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chodzę do liceum, jestem miłym,spokojnym oraz kulturalnym kolesiem . Lubie grać na PC i w piłkę nożna . Chcę być adminem ponieważ : często gdy gram jest dużo nie przestrzegających regulaminu graczy, gdy zostanę adminem wprowadze miłą atmosferę. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 2 do 5 godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze: 2h-4h weekendy: 3h-5h 12. Staż w grze counter strike 1.6: Z 4-5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Nie, myślisz, że jak zmieniłeś nick to ja się nie kapnę. Za nazwanie mnie "szmatą i dziwką". I nie kupuje bajeczki, że to twój kuzyn czy brat czy wszystko jedno kto. @Edit, proszę dowód że to ta sama osoba: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=67173 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=84626 Edytowane 27 Września 2014 przez ιикα Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chodzę do liceum, jestem miłym,spokojnym oraz kulturalnym kolesiem . Lubie grać na PC i w piłkę nożna . Chcę być adminem ponieważ : często gdy gram jest dużo nie przestrzegających regulaminu graczy, gdy zostanę adminem wprowadze miłą atmosferę. Co to ma być? xDD + Na nie za sytuację z ilonką ! NA NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiD 0 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Podanie mnie nie przekonuje. Niczym nie zabłysnąłeś na servie i na dodatek często spamujesz. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jestem na nie.Sam często nie robisz celi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Hmmm czy byles adminem tak raz ... Znajomosc amx 8 Ciekawe jak ja majac na kilkunastu serwerach majac kilnascie roznych flag mam pojecie o amx male ... Nie przekonuje mnie to podanie + niczym sie nie wyrozniasz na serwie ani skilem ani osobowoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jestem na NIE. Powód jeden : Za dużo adminów, robi się chaos.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompa112 0 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Na tak +Wiek +Znajomosc AXM Edytowane 27 Września 2014 przez Pompa112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ten Pompa112 to raczej napewno multikonto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi