ibrnvski 26 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Cześć. Zwracam się do Was o kilka demek - jeśli macie jakieś dema na których pokazaliście "jak się gra :)" - chodzi mi o dobre akcje na DD2, to podeślijcie mi je tu. Mam wene żeby zrobić krótki filmik z jakiś dobrych akcji a ja takowych swoich nie posiadam a jeśli mam, to nie pamiętam z którego dnia, więc HLTV nie pobiorę. Mogą to być dema typu POV lub HLTV. Postaram się skleić te akcje w dobry klimat filmu, nie będzie trwał on długo do 3 minut max. Jeśli chcecie się widzieć na tym filmie, podsyłajcie linki na zippy z demem. Na pewno macie czym się pochwalić - tu też kieruje się bezpośrednio do Tymbarkowego iż te Twoje "szejki" na famasie są magiczne Podeślij mi jeśli coś ciekawego masz - czekam również na dema od innych graczy i adminów. Pozdro Edytowane 28 Września 2014 przez ibrnvski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pomysł super. Szczególnie Tymbarkowy i jego magiczne akcje. Jak naucze sie grac to coś podeśle ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) 2x demka. http://www20.zippyshare.com/v/4846775/file.html Straszny płacz rywali ;/ Oglądnij sobie sam - jeszcze mam Ci pisać gdzie były jakie akcji. Edytowane 28 Września 2014 przez Tymbarkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Stary temat Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi