Gumiś 0 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Witam, Jakie polecacie AWP ? Proszę o jakieś "fajne" skiny w rozsądnej cenie, tak do ok. 10 euro Oraz pochwalcie się jakie macie AWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 awp skóra węża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Do 10 euro to chyba Czerwona Linia lekko używana. Ewentualnie Skóra Węża lub Corticera tej samej faktury. Musisz sobie wejść w rynek i wpisać awp lekko używana, bo faktura nowa nic poniżej 10euro nie ma, tylko beznadziejna siatka safari. Oczywiście coś przetestowanego w boju lub jeszcze gorszej faktury kupisz, ale ode mnie te 3 które wymieniłem bym brał. JA osobiście kupiłem sobie Skórę Węża z tego względu, że lubię sobie awką pograć, a niechciałem mieć domyślnego wyglądu tej broni. Miałem też Corticere, którą dostałem z walizki, ale sprzedałem ją, by kupić właśnie Skórę i 2 inne bronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Redline(czerwona linia) MW bez stickerów i super skin jeszcze polecam Electric Hive FN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś 0 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Dziękuje za wypowiedzi. Ostatecznie przypadło mi do gustu elektryczny rój oraz corticera.Wysłane z mojego Nexus 4 Edytowane 28 Września 2014 przez Gumiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ja tez mam electric Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Grafit/bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Nie gram praktycznie w ogóle AWP, ale najbardziej podoba mi się: skóra węża, czerwona linia* i tak trzy po trzy electric Edytowane 29 Września 2014 przez kropka. ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 czerwony laminat - awp? Chyba red line ;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Haha, pardon.. Pomyłka no ale właśnie to miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 24 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi