WuZet 38 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Siemanko:D dziś na mixie koleś miała pusty nick tzn nie było żadnej nazwy, żadnego przecinka, nic po prostu puste miejsce w tabeli. Chciałbym się dowiedzieć jak ustawić taki niewidzialny nick... Przekopałem google i nic nie znalazłem. setinfo name "%" zmienia na pusty, ale od razu zmienia na unnamed setinfo name " " zmienia na unnamed próbowałem masy kombinacji ze znakiem %, ale nic nie działa... Może ktoś z was wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pierwszy raz sie spotykam z czyms takim. Ciekaw jestem czy ktos zna odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wuzet szukaj a znajdziesz widzę nie daje Ci to spokoju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Teraz to WuZet mnie zaciekawiłeś, sam szukam xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 To chyba zależy od wersji cs'a Bo ten nick ustawia na "unnamed" Jak chcesz sie dowiedzieć to musisz popróbować na wszystkich wersjach Ja patrzyłem dla ciebie na 2, + steam, Odpadają 47 i 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jedyną możliwość jest skrypt, którego nie będę reklamować. Jest za to ban. 2 możliwością jest head administrator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jedyną możliwość jest skrypt, którego nie będę reklamować. Jest za to ban. 2 możliwością jest head administrator. Możesz mi na PW podesłać ten skrypt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) @WuZet niestety nie jestem osobą, która rozdaje skrypty. Nie chcę mieć później na sumieniu bana. Edytowane 29 Września 2014 przez mateusz200027 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 @UP O jakim my banie mówimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dzisiaj ok. 18 grałem na ODD2 i też jeden gracz nie miał nicku.Po prostu wpisał /rank a obok nic nie było A można takiego kogoś zbanować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pewnie, że można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 @WuZet niestety nie jestem osobą, która rozdaje skrypty. Nie chcę mieć później na sumieniu bana. Chce tylko na mixach sobie grać bez nicku:) na serwerze jest to zabronione i jestem tego świadomy. Podrzuć mi ten skrypt na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 wątpie akurat że to skrypt , w piątek moze napisze poradnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione - Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi