Lewy 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Był taki temat , zrobiony przez pawła lecz niestety nie moge go znaleść (prawdopodobnie znikał) i wkurza mnie to okropnie jak użytkownicy piszą "JESTEM NA TAK/NIE" "NA NIE PODANIE MNIE NIE PRZEKONUJE" (UZASADNIENIE PROSZE)PROSZE O UZASADNIANIE I WPROWADZENIE TEGO DO REGULAMINU !!!Musze się przyznać że pare razy zdarzyło mi się samemu tak napisać lecz już to nie będzie miało miejsca !Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 no to jest wkurzające jak nie wiadomo czemu np ktoś jest na Nie trzeba zakazać takich wypowiedzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=3399 ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jest już takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 NIE BYŁO TEMATU ZGUBIŁEM LINK I SRY ZA SPAM.do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 CLOSEDODAM TUTAJ ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi