MusK 21 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Siemka, jest to moja pierwsza praca, a więc prosiłbym o ocenę w skali 1/10http://s14.postimage.org/kzl60u95t/sygna_classic.jpgo to druga sygnatura:http://s9.postimage.org/gkdoblbdb/sygnatura_ll.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 złe tło .. powinno byc bardziej "łagodniejsze" bardziej wtopic postac i mniejszy i lepszy napis .. :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Render jest źle ze skalowany ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja nie rozumiem, jak można oceniać w skali. Dla mnie to nie funkcjonuje ;DJeżeli jest to twoja pierwsza praca, a wiem, że nie bo robiłeś jakieś na konkurs to nie jest aż tak masakrycznie. Jednak poczytaj tutoriale o technice wykonywania sygnatur. W moim poradniku też coś takiego jest. Render jest straszny ;/ Źle ze skalowany, jak już skalujesz coś to przytrzymuj shift, bo w twoim przypadku piłkarz jest spłaszczony. Nie będę się co do tego rozpisywać, zajrzyj do działu z Tutorialami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tamte prace robiłem w gimpie i photo scape, a teraz zaczynam bawić się w PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jak na pierwszy raz PS to nawet ladnie :PDodał bym bardziej przezroczystość oraz inny tekst / napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi