damian88wgw 0 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Nick: damian1988wgwLink do Demka w tym przypadku: http://speedy.sh/3f9kz/hltv-1409300108-de-dust2-1412032080-1412033580.zipSerwer: Cs-Classic.pl [Only DD2] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=86159 Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : damian1988wgw ==== Zbanowane IP : **.***.**.** ==== Admin : PaPkU ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 09/30/2014 - 01 : 12 : 5 Nie wiem jak to możliwe ale szukałem "ss" już wszędzie na wszystkich partycjach . Cs-a mam zainstalowanego na dysku D:\Gry\cstrike\ Próbowałem szukać już na 3 sposoby i nic gram w cs-a od 2010 r i jeszcze nie miałem takiego zdarzenia może te ss-y nie miałem zrobione tylko po prostu dostałem bana?. Nawet tym sposobem próbowałem : 1: Klikamy kombinację klawiszy "start+r" (znak flagi na klawiatórze+r) 2: Wpisujemy "appdata" i klikamy enter 3: Klikamy w folder "local" 4: Znajdujemy folder "VirtualStore" i klikamy na niego 5: Klikamy w "Program Files" 6: Klikamy w folder "Counter Strike" 7: Klikamy w folder "cstrike" lub "cstrike_polish" Szukałem w gogle i naczytałem się że to nie tylko ja miałem taki przypadek hyh. W tej sytuacji pozostaje mi podać link do demka z HLTV bo on jest jedynym dowodem na udowodnienie iż jestem nie winny Proszę o dokładne rozpatrzenie Demka i Przyznania mi UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Powód bana jest żebyś wstawił ss'y. Niema ss'ow = niema UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88wgw 0 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 ale jest demo dużym dowodem na to iż jestem nie winny. Nie moja wina że ss"ow nie mogę znależć . Gdyby te ss'y były zrobione prawidłowo i bym je miał to bym je wstawił ale ich nie ma i dowodem jest demko i na nim widać moje odpalenie że niby odpalony byłem. Może anty virus zablokował przesyłanie tych "ss" może one były z virusem . Nie wiem nie mam pojęcia dlaczego ich nie ma . Pierwszy raz się spotykam z takim banem bez znalezienia "ss". Ręce mi opadły i uszy zwiędły bo przeorałem cały system i wszystkie partycje i nie ma. Proszę o wyrozumiałość bo nie tylko ja mam z tym problem bo w goglach czytałem o takich przypadkach i proszę o rozpatrzenie dowodu jedynego czyli demka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 SSY są bardzo podobne do demka(na demku mozna lepiej zobaczyc czy gosc ma wh czy nie)wiec nie wiem czemu hag nie chcesz zobaczyc demka? rozumiem jego rozpacz bo tez mialem problemy z ssami i demko mnie uratowało....Po to chyba jest HLTV tak?nie tylko do łapania cziterow ale tez do ich odbanowywania:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Haq, nie działaj na szkode gracza i bądz bardziej wyrozumiały. Papku, mozesz dac demo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88wgw 0 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Tutaj jest link do demka : http://speedy.sh/3f9...-1412033580.zip które pobrałem z HLTV Chyba że ktoś nagrał inne demko. Pozdrawiam i czekam za werdyktem UB-masterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Wrzuć demo na zippyshare, bo speedy ma limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88wgw 0 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Proszę link :http://www22.zippyshare.com/v/25183941/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Czysto, daje ub, ponieważ to dośc długo trwa a jak Papku bedzie miec zastrzeżenia niech otworzy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Edytowane 1 Października 2014 przez PaPkU Nie miałem internetu. Dzięki że zajęłaś się tematem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi