___KOKA___ 33 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 2.6 Zakaz stawiania więcej niż 3 lm'ow w kampie przy więcej niż dwóch osobach lub więcej niż 4 przy jednej osobie. - nie tyczy się ostatniego żywego człowieka który może postawić tyle lm ile jest potrzebne do przeżycia. (np: Jest 18 zombie a on sam,więc może stawiać max 9 Lm). 1.Twój Nick: ___KOKA___ 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3lu 3.Admin/Gracz : 3lu 4.Data i godzina: 23:00 (około, ponieważ to było przed chwilą) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadek - W4ToR, jeszcze demko wrzucę jak się pojawi. 6.Opis sytuacji: Jestem ostatnim człowiekiem przy życiu, kupiłem nieskończoność amunicji oraz postawiłem 5 góra 6 lm. Nagle dostaje bana od tego pana w/w ze postawiłem więcej niż 4 miny a regulamin inaczej tyczy się ostatniego żywego człowieka. 7. SID/IP: STEAM_0 : 1 : 61763039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Nawet nie ma co tu się rozpisywać Jesteś ostatni żywy tak? Jest 6 zm razem ze mną + jeden żywy czyli ty razem 7 graczy jak wbiłem i patrzylem na cb już stawiałeś 4 lm a było 6 zm ty jeszcze się przeznajesz że postawiłeś 6 lm teraz twoja znajomość regulaminu 2.6 Zakaz stawiania więcej niż 3 lm'ow w kampie przy więcej niż dwóch osobach lub więcej niż 4 przy jednej osobie. - nie tyczy się ostatniego żywego człowieka który może postawić tyle lm ile jest potrzebne do przeżycia. (np: Jest 18 zombie a on sam,więc może stawiać max 9 Lm). <----- zgadza się teraz patrz niżej. 2.6 Zakaz stawiania więcej niż 3 lm'ow w kampie przy więcej niż dwóch osobach lub więcej niż 4 przy jednej osobie. - nie tyczy się ostatniego żywego człowieka który może postawić tyle lm ile jest potrzebne do przeżycia. (np: Jest 6 zombie a on sam,więc może stawiać max 3 Lm). <------ rozumiesz teraz? Skarga do zamknięcia. Pozdrawiam 3lu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Skarga do zamkniecia , elu od tak nie banuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
___KOKA___ 33 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Dobra zamknijcie to bo i tak mi się nie chce wam tłumaczyć o co mi tutaj chodziło bo to i tak nic nie da. Moje zdanie jest takie że nie zgadzam się z banem i tyle. A tylko pamiętajcie ogólnie że przy 18 liczbie zombiaków na 100% nie wszyscy wbijają do kampy przynajmniej z 5 osób jest afk albo zwiedza sobie mapę... Edytowane 1 Października 2014 przez ___KOKA___ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehe 6 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Moim zdaniem jest to sprzeczne same w sobie bo: nie tyczy się ostatniego żywego człowieka który może postawić tyle lm ile jest potrzebne do przeżycia. A dalej napisane jest na przykład : (np: Jest 18 zombie a on sam,więc może stawiać max 9 Lm) Nie wiem od kiedy "na przykład" jest wzorem do liczenia ile LM a ile zombie. To w końcu "tyle ile jest potrzebnych do przeżycia czy max 9 lub przy 6 ZM max 3 ?? Jednym słowem punkt 2.6 w regulaminie jest niesprecyzowany. @3lu to ile mogę postawić LM'ow jak jest siedem zombie 3 a może 3,5 ? Zostawiam do oceny Opiekunowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Ehe nie zachowuj się jak dziecko. Jest 7 zm a ty ostatni żywy to postaw 3-4 lm postawisz 5 lm i już złamałeś regulamin. Może opiekun w regulaminie w tym punkcie ma jeszcze ci specjalnie wypisać po kolei (1 zm to 0 lm) (2 zm to 1lm) (3 zm to 1lm lub 2 lm) (4 zm to 2lm) (5 zm to 2lm lub 3lm) (6 zm to 3lm) (7 zm to 3lm lub 4lm) (8 zm to 4lm) I tak dalej. Więc ogarnij się... nie umiesz czytać ze zrozumieniem??? szkoła... Masz jasno i wyraźnie napisane !!! (np: Jest 18 zombie a on sam,więc może stawiać max 9 Lm) Więc jeżeli będzie sytuacja taka (np: Jest 19 zombie a on sam,więc może stawiać max 10 Lm) Rozumiesz? co w tym jest nie jasnego i niesprecyzowanego? Jeszcze jedna jakaś sytuacja to ja się zacznę czepiać do cb Panie Ehe ! Nigdy nie banuje bez powodu zawsze mam ku temu jakiś powód i nie banuje od tak o! Więc pilnuj teraz lepiej siebie bo dwóch adminów już poleciało. @KOKA co mają laserminy do wbijania zombie i afk. OMG Najlepiej to wstawić w zamiast regulaminu FILM TRWAJĄCY 1,5h PO TO ŻEBY INNE DZIECIAKI ZROZUMIAŁY NA CZYM RZECZ POLEGA!!!! Albo bajke najlepiej!! hahahahahahahahahahah Edytowane 1 Października 2014 przez I3lu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ruskie nie pisz czy skarga do zamknięcia czy nie. SKoro uważasz, że powinno się ją zamknąć to zgloś do zamknięcia, a nie komentuijesz,bo tworzy się spam. Skargę zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi