szoguun 1 568 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nick na forum: James RodriguezWiek:15Staż na Forum:od 6 lipca ;pDoświadczenie jako Grafik: 3 razy raz tutaj ;DProgram w jakim pracujesz: gimp2.6 i mam nadzieję że w photoshopie cs6Dlaczego ty?(Kilka argumentów):Poniewaz mam 99lv w Tibii i jestem dobrym graczem ;D. A tak serio to staram sie robić wszystkie prace i pomagać wszystkim. Byłem tutaj grafikiem i dobrze sobie radziłem. Od tego czasu robie lepsze prace i myślę że zasługuje na byciu znowu grafikiem i mam wszystkie wymagania spełnione ;pKila przykładowych prac(najmniej 5):w Galerii 37 prac ;pLink do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie:są są 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Byłeś wczesniej grafikiem , zrezygnowałes .. to po co znowu chcesz byc .. sory ale na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Tak, zawsze bede za Jamesem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Wiem, że graficy mają dużo zleceń i kolejny pędzel się przyda. Doświadczenie, umiejętności - na Tak. Szkoda, że tak pochopnie zrezygnowałeś ze wszystkich funkcji. @Down To, że sama robił większość prac, nie znaczy, że nie potrzebuje pomocy.. Edytowane 2 Października 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Oczywiście ze na Tak Zna sie na rzeczy a w dodatku jego prace coraz lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Chłopak spełnia wymagania, ale ma u mnie jeden duży minus. Odszedł i zrezygnował z grafika. Jednak warto dać mu drugą szanse i niech znowu pokaże co potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A ja jestem na nie. Dlaczego? Moim zdaniem jesteś mało dojrzały; zbyt pochopnie podejmujesz decyzje. Nie wiadomo czy za tydzień znowu ci się nie będzie chciało i odejdziesz. Ustatkój się na dobre na forum to będę na tak bo prace robisz dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Na Tak; -straciłeś rangi +Doświadczenie +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jestem na tak : +duże umiejętnosci +spore doświadczenie+wspaniałe prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Na TAK. Bardzo dobrze se w tym radzisz, przy okazji pomagającym innym No właśnie szkoda, że z wszystkiego tak od razu po rezygnowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Z cb to jest łeb:drezygnowac i teraz wszystko od nowa:P jestem na tak miałes juz grafika wczesniej wiec masz doswiadczenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja jestem na nie. Lolcia sama większość robi i nie widzę wielkich opóźnień. Nie było cię i jak dla mnie powinieneś na nowo porobić kilka prac/zleceń i dopiero składać podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jestem na Tak bo sprawdzales sie jako Grafik. Jestes pozytywna osoba tylko pewne rzeczy za bardzo bierzesz do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jestem na tak James dobry ziomek ma duuużo weny twórczej więc niech działa dalej i robi fajne sygnaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 2 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Drugim razem przemyśl decyzję o rezygnacji. Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi