Zeun 5 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: 88|Zeun 2.Nick admina/gracza który zawinił: Shikkibane 3.Admin/Gracz : Shikkibane 4.Data i godzina: 01.10.2014 - 20:22:14 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): no na demku można oglądnąć 6.Opis sytuacji: gramy mapkę cs uplinks i dostaje bana [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Kampisz na respie' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:769150135' [AMXBans] Your IP: '79.191.112.137' [AMXBans] =============================================== tylko sorry resp to nie był ani nie kampiłem a wróciłem się trochę do tyłu tam gdzie mam szanse((większość z drużyny dedla i okrążali z 2 str więć trzeba było sie troszkę wycofać) no kampienie na respie troszkę inaczej wygląda),nie znam tej mapki( admin też tej mapki chyba nie znał bo gdy wbił na serwer to się pytał co to za mapka) ale od respa było to w miarę daleko więc nie rozumie tego posunięcia ,dalej, był obok inny gracz który nie dostał bana , to dlaczego ja dostaje bana za coś czego nierobiłem a gracz obok niedostaje bana za coś czego nie robił? To jesli admin nie zna mapy to nw gdzie jest granic respa (ja też nw ale kilometr od respa to już chyba nie resp) to jakim prawem daje bana. No i jeszcze "kampisz..." no ciężko taką gra nazwać kampieniem chyba że ten ban był celowy,zamierzony , zniechęcający. http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1410012004-cs_uplink-1412186640-1412188200.zip akcja od 18 minuty do 19 Edytowane 1 Października 2014 przez Zeun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Miales cele a biegales po respie. Tyle w temacie. @edit Gracz z ktorym kampiles byl tam razem z Toba n poprzedniej rundzie, dostaliście ostrzeżenie na say@. Ty kamilws tam w kolejnej (albo 2 rundy później, nie pamiętam) i za to dostałeś bana. Przypomnę ze miałeś cele. Edytowane 1 Października 2014 przez Shikkibane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeun 5 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) to sie zdecyduj kampiłem czy biegałem? bo cie nie czaje i po jakim respie? tak dla twojej wiadomości resp nie rozciągał sie na tej mapie po 1/3 pola mapy z jednej i drugie str gdybś śledził gre to byś wiedział że nie kampiłem tak a celem było wygrać z TT a nie pakowanie się na pałę do przodu na 20 przeciwników Edytowane 1 Października 2014 przez Zeun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Najlepszym wyjście z tej sytuacji będzie wstawienie demka z tej mapy i wtedy się okaże kto ma racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 @Jaskier ma racje dajesz demko jak nie to skarga bez podstawna i można to zamykac. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Chyba chodzi o te demkohttp://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1410012004-cs_uplink-1412186640-1412188200.zip. Resztę zostawiam opiekunowi do ocenienia Edytowane 1 Października 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Gosciu jesteś śmieszny. Od początku mapy kampiles na respie i owszem jest to jeszcze respie. Zaczynales biegać dopiero po minucie byłeś upominany ale Ty dalej swoje. Moim zdaniem bana słuszny oduczycz się kampic. Ps. To że wyszles za drzwi to nie znaczy że to nie był resp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 up: Wyszedłeś -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Posty sobie nabijasz ? Śmiech na sali -.- i tak moim zdaniem ban był słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeun 5 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Boże, Netia ty w ogóle wiesz co piszesz? Oglądałaś w tym czasie moją grę albo chociaż demko? zaczynałem biec po minucie(udowodnij to) ?(praktycznie po minucie już było po rundzie więc się nie ośmieszaj) gdzie ty masz oczy, wiesz w ogóle co to jest resp ? Nw może opisywałaś swoją grę ale nie oczerniaj i nie pisz takich głupot jeśli nic nie wiesz w tym temacie .i proponuje byś oglądnęła od początku demko i wtedy napisz że w każdej rundzie w początkowej minucie kampiłem na respie. Byłem upominany ? nie, byłem upomniany(raz) i to w podobnej sytuacji gdzie też nie byłem na respie i nie kampiłem!!! PS : po twojej wypowiedzi stwierdzam że najprawdopodobniej pomyliłaś tematy Jak nie masz nic do wprowadzenia w tej sprawie to nie spamuj tymi głupiutkimi odpowiedziami bo szkoda czasu na czytanie czegoś takiego. na co mam sobie posty nabijać?potrzebne mi to w ogóle? to szybciej do ciebie pasuje bo nic nie wiesz w tym temacie a piszesz podobne(treściowo) 2 odpowiedzi. po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jak nie ruszasz du** z respa to masz tego efekty i nastepnym razem nie zawracaj du** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeun 5 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ale ty jesteś ograniczony oglądnij sobie demko i wtedy się wypowiadaj PS: nie będę przypominał jak ty potrafisz kampić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Czyli teraz sugerujesz, ze admin lamie regulamin? No, no, zaczyna się robić zabawnie. Niech opiekun oceni demko i odpuść sobie te głupie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeun 5 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 nie łamie a łamał i w każdej chwili może złamać i nikt mu nie da bana, może robić sobie to praktycznie bezkarnie inni admini(nie wszyscy, nie bedę wymieniał z nicku )grający egzekutorem lubią sobie pokampić np: na eldorado i każdy o tym wie tylko nikt nie chce zabierać się za to g**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Zeun masz jakieś dowody ze mnie oskarżasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeun 5 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) a co zaprzeczasz ? Pamiętam kilka sytuacji gdzie kampisz tylko musiałbym demko przygotować, a mi się nie chce i nie mam czasu na taką zabawę bo i tak nawet gdybym przedstawił te dowody to by było zaraz: no i co z tego? itd itd za cenny jest dla mnie czas by tracić go na ciebie. Oj nie chłopcze , bardzo cenię sobie tu kilku osób nie mam czasu na wyszukiwanie odpowiedniego momentu w demku które było kilkanaście dni temu a piszę po to by admini nie popełniali takich samych błędów bo z jednej str banują kogoś za coś a z drugiej robią to samo lub pozwalają graczom bardziej za przyjaznionym, znajomość nawet regulaminu nie wszyscy admini go znają, ogólnie to szkoda więcej pisać. Edytowane 3 Października 2014 przez Zeun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Chłopie to po co ty to piszesz jeśli nie masz czasu na taka zabawe a tu wszyscy dla Ciebie to jedno wielkie ZERO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jak ci szkoda czasu to po co du** innym zawracasz ? A i czekam na demka bo oskarżasz bez dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeun 5 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Byczek to popatrz na swoją pierwszą wypowiedź i się powaznie zastanów Podaj mi dowody na to twoje oskarżenie. Jak nie ruszasz du** z respa to masz tego efekty i nastepnym razem nie zawracaj du** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi