retry 59 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam. Na początku się przedstawię. Jestem Bartek 22l grałem na cod 350 pod nickiem Bl3nd. Pytanie: Czy ktoś coś wie na temat usunięcia mojego konta na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nic mi na ten temat nie wiadomo. Może napisz do -_- albo jakiegoś moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witam. Na początku się przedstawię. Jestem Bartek 22l grałem na cod 350 pod nickiem Bl3nd. Pytanie: Czy ktoś coś wie na temat usunięcia mojego konta na forum ? Tak, mój błąd, przepraszam. Wystąpił problem z bazą i wywaliło przy tym kilka kont zrobionych w tym czasie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ok, to zamykajcie. Jak ktoś coś do Bl3nd`a to na te konto już nie będę nowego tworzył x_O _/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 5 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Spoko, jeszcze raz przepraszam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi