Krogul 0 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nick w grze: kRoGuLLeK <3Admin, który zrobił screeny: Nie wiem Link do bana w amxbans: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 63 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : kRoGuLLeK <3 [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 44943354 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.101.35.100 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Requesting tempdecal.wad from server kRoGuLLeK <3 dolaczyl Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Link do paczki z SS/Demkiem: http://www.speedyshare.com/D7RBu/ssy2.rarTwoje IP/STEAM ID: STEAM_0 : 0 : 44943354 /ip 87.101.35.100 Serwer: Mapcycle FFA Sry ze inny wzor ale nie ogarniam tego forum Godzina: 22:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wzor masz w tym dziale. I link do bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krogul 0 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Ale ssy są czyste i chyba to się liczy, nie mam teraz czasu ponieważ idę do szkoły . A byłem w tych listach banów i znalazłem takie coś : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=86887 to chyba o to wam chodzi Edytowane 3 Października 2014 przez Krogul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krogul 0 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 zajrzy ktoś do tego tematu czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 zastosuj sie do naszego wzoru xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Masz przecież UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi