Siara i wszystko jasne 0 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dostałem bana za to, że niby mam AB. Jak mam się od tego odwołać, aby dostać UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 To jest twoje IP : 213.155.190.170 Sam Cie jeszcze zgłosiłem. No i masz aktywne bany: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara i wszystko jasne 0 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) kiedyś miałem ssy, jak się zmieniały nazwy serwerów, ale je wrzuciłem. A poza tym z bratem gram na jednym łączu. Edytowane 3 Października 2014 przez Siara i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Rzeczywiście był ban na "Ojciec Tadeo" i ss'y były wstawione ale uB dostaleś dopiero dziś16:16 od natalij. http://forum.cs-classic.pl/topic/24644-ssy-ojciec-tadeo/ Tak więc jakim prawem grałeś na "aktywnym banie" ? I pozostaje ten nastepny ban na nicku " Adisl " W takim razie i tak grałeś na aktywnym banie. Edytowane 3 Października 2014 przez Tymbarkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Tak jak up to ujął. brak ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi