Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Zadaj ktoś jeszcze raz to pytanie z tą blokadą na inne opcję, a dam warna. Ile razy mam pisać? NA SB napisałem, w temacie odpowiedziałem trevorowi, a ty dalej pytasz ^^ 2. Trzeba czekać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jeśli ktoś ucieka przed ss,amx_last w konsolę i masz ip/nick/sid osób które opuściły serwer,potem amx_ban i wszystko. Tak jak administrator powiedział mało który admin choćby fatyguję się na speca przed sesją zdjęciową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Od teraz nie będzie już możliwości wybrania ilości ss'ow oraz rozszerzenia, daje tylko 5 ss'ow w BMP w 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Teraz powinno już bez problemu zapisywać ss'y na ss.cs-classic.pl Zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Przeniosłem system ss'ow na pukawke, bo przez ich idiotyczny blackholing od poniedziałku nie działały poprawnie ss'y na serwerach objętych właśnie tym blackholing, czyli zm, dd2, bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi