Skocz do zawartości

Mam dość.

polaczekkkkkkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: polaczekkkkkkkkk
Powód odejścia: "Jeżeli takie osoby jak Ty mają tu grać i mieć rolę admina to ja wolę odejść i być szczęśliwym, że nie będę patrzył jak jakiś odpał niszczy serwer, który współtworzyłem przez ponad rok."
Coś od siebie: No, szkoda ale tak jak kiedyś obiecałem tak teraz robię ku ucieszy wielu osób pewnie :) Miałem nadzieję, że coś się przez ten czas od kiedy pisałem zmieni lecz najwyraźniej będzie tak samo. Na serwerze przebywać będę w wolnych chwilach,turniejem się zajmę. W sumie będzie wszystko tak samo jak było do tej pory, lecz nie chce już pełnić stanowiska admina...

Polaczek nie martw się szczepionka na ebola powstaje juz za jakis czas będzie dobrze spokojnie. Nie no ludzie co z wami jest najpierw Luffy,Syska,Nessia i Daniel odchodzą osoby które były na serwie lub na forum najbardziej aktywne  i lubiane co z wami boze ludzie jak jeszcze odejdzie Shadow to ja zaczne chyba robić wjazd na chatę no ludzie boże nie odchodzcie z powodu ajmiego  którego też myślałem że jest czysty a ty właśnie widzę no kurwa. Polaczek zostań ty musisz być głupi żeby odchodzic zostan i badz tym adminem ;)

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności