Senrox 869 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nick na forum: adanoiWiek: 17latStaż na Forum: 2lata?Doświadczenie jako Grafik: dobreProgram w jakim pracujesz: gimp 2.8 photoshop6Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Brakuje grafików, zlecenia moge wykonywać ale nie nałogowo(mam serwer do ogarnięcia)Kila przykładowych prac(najmniej 5): http://forum.cs-classic.pl/topic/14403-galery-wiho/ Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: nadrobi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Prace masz ładne , tylko , żebyś zlecenia wykonywał .. Po jak dostaniesz grafika a nic nie bedziesz robił to troche słabo .. i nie ma to sensu : ) Ale mozna dac szanse , na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Naxiu to dobry grafik tylko pochopnie zrezygnował z tej funkcji. JEgo prace zawsze wychodziły mu świetnie i ma duże doświadczenie w tworzeniu ich NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jestem na tak, prace przejrzyste, ładne. Widać dobrą jakość i serce włożone w dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jestem na tak był grafikiem i to najlepszym myślę że powinnen być nim nadal bo dużo robi dla tego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi