Gość Mefisto^^ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 1. Rodzaj grafiki: Avek i syg 2. Kolorystyka: dam wzór mój staryAniolSzczecin 3. Tematyka: Anioły 4. Wymiary:Jak na awatar i sygne maxymalne 5. Napis: AniolSzczecin JuniorAdmin Gif 6. Dodatkowo: musi być ładnie zrobiony i estetycznie 7. Wynagrodzenie dam Vipa na miecha na only dd2 i piwko jak mi sie jakiś spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wiesz co, kompletnie nie mam weny.. Jak będziesz chciał coś lepszego to musiałbyś poczekać, aż dostanę natchnienia.. trochę trudno bo ten stock jest trudny do wykorzystania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 czekam na inne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi