InnVis 181 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 1. Nick : CWANIAK[t] 2. Powód rezygnacji : Zaniedbałem co nie co szkoda gadać 3. Coś od siebie : To tak Dziękuje alll za miła grę rozmowe itp xd .. Miło mi się z wami grało na BF2 , no i co jeszcze pozdrowienia : Dla całego BF2 : Soot moja faja xd , Vernona knura , Konusa knura , Kuby , Wozika , Eryka , Nie Roba , Jay , Shannel , Grzywki , Gumisia.. ahh ohh i jeszcze Bezi nuupp Jeszcze Dla Gimbusa , Karola , Rybki . I dla all co zapomniałem . Papatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 3maj sie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Powodzonka i postaraj sie o nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Dzieki za pozdro fajo :c i tak będzie wpier*** za to,że odchodzisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nie pozdrowiłeś mnie ;cc ale i tak wiem, że nie wytrzymasz bez nas XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nie pozdrowiłeś mnie ;cc ale i tak wiem, że nie wytrzymasz bez nas XD Wiem zobaczymy co będzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Aby było tak, że dalej będziesz z nami. No bo kto będzie sie wyzywał od knurów na u@? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 wracaj :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Powodzenia w życiu prywatnym i aby wszystko ułożylo sie dobrze. Tak czy siak przyjade do CB na melanż:-P . Wracaj szybko na bf-a . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Powodzenia w życiu prywatnym i aby wszystko ułożylo sie dobrze. Tak czy siak przyjade do CB na melanż:-P . Wracaj szybko na bf-a . Będzie melo w uj a na bf-a wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Cwaniak kurde nie pisz głupot tylko nadrób straty i dawaj z nami jak zaczynałem grać to jak CIę nie znałem to miałem Cię za najsurowszego Admina i nie lubiałem CIę :/ Przepraszam Cię dziś za taką wredną opinie bo tak naprawdę jesteś strasznie spoko gościu no i z Tobą wcześniej kojarzyło mi się jedno słowo "spina" jakoś nie szło z Tobą pogadać jak zaczynałem a teraz to jakoś smutno jak idziesz nie znam Cię tak żeby Cię widzieć ale tak w cholere szkoda że Cię nie bedzie :/ e dobra koniec rozczulań spokojnego życia i zadbaj o siebie, powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Wracaj kurde szybko mordo Powodzenia!!! Edytowane 5 Października 2014 przez Eryk LSC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 1. Nick : CWANIAK[t] 2. Powód rezygnacji : Zaniedbałem co nie co szkoda gadać 3. Coś od siebie : To tak Dziękuje alll za miła grę rozmowe itp xd .. Miło mi się z wami grało na BF2 , no i co jeszcze pozdrowienia : Dla całego BF2 : Soot moja faja xd , Vernona knura , Konusa knura , Kuby , Wozika , Eryka , Nie Roba , Jay , Shannel , Grzywki , Gumisia.. ahh ohh i jeszcze Bezi nuupp Jeszcze Dla Gimbusa , Karola , Rybki . I dla all co zapomniałem . Papatki PANY jednak zostaje z wami nie rezygnuje all mi sie ułożyło wszystko . Jeszcze was troszke podenerwuje mordeczki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 mówiłem a teraz 10000000 zł dla mnie ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 A już się cieszyłem, że odchodzi :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 mówiłem a teraz 10000000 zł dla mnie ;d pół litra może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 No jasne że tak ale pepsi-pepsi lub cola-pepsi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 5 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Powodzenia Cześć Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi