NAWASZIGERY 6 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 1. Nick: .:NAWASZIGERY:. 2. Imię:PATRYK 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie)TAK 6. Składka(Tak/Nie):NIE 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/.%3ANAWASZIGERY%3A./193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Grywam na BF2 interesuję się sportem głównie piłką nożna i oczywiście CS'em/Ponieważ chcę banować wszystkich cziterów którzy wejdą na wasz serwer, gdyż mało kiedy admini wchodzą na serwer a ja jestem bardzo aktywny 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):NIE 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: BARDZO DUŻO 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: OD RANA 10 DO WIECZORA 24 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 LAT 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):TAK NA POLIGON.COM.PL/CS CITY/ CS FIFKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Myśle że można dać mu szanse by pokazał na co go stać iż bf2 stracił mnie xd przyda się ktoś do pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Na nie. Ostatnie podanie było napisane 30września, zostało zablokowane. Nie mineły jeszcze 2tygodnie od ostatniego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Tak jak @BezImiennyy na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GokU. 6 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Na tak Ogarnia, czesto go widzę na serwie, równy gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Niestety nie minęły dwa tygodnie od ostatniego podania Jeżeli jednak by to podanie miało być uznane to jestem w 100% na tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Nie odczekałeś z podaniem 2 tyg. Tutaj też niezła ściema, że grasz 6 lat a nie masz steam. Ale mimo to myślę, że można by dać Ci szansę. Gdy od czasu do czasu wbije na bf2 to czasem jest jakiś cheater a nie ma admina, a jedynym admem z którym mam jakiś kontakt jest Jay i zawsze mu głowę muszę zawracać ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 a jedynym admem z którym mam jakiś kontakt jest Jay Już nie jest, Jay sobie olał serwer :x +Wiek +doświadczenie -składka Nie minęły 2 tyg od pierwszego podania, osobiście byłbym za okresem próbnym, ale przez niedotrzymanie terminu złożenia następnego podania (złożone zbyt wcześnie) jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dobra nie dostosowal sie do tych 2tyg ale przyda sie wa ogar admin . Dal bym mu szanse na ten probny chociaz .. !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) ja stanowczo jestem na tak. Tak macie rację, że nie dotrzymał terminu ale Cwaniak jest chory a co gorsza złożyłł rezygnacje z Admina bf2 no i kurcze widać, że nam brakuje Admina. jest spoko, umie się zachować, nie raz mi pisał na u@ o cziterach i miał rację. Jest dobrym graczem i będzie jeszcze lepszym Adminem ja jestem za okresem próbnym Edytowane 5 Października 2014 przez kubaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dwa tyg nie minęły ale ja jestem za okresem próbnym. Przyda się nowy admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na nie, 2 tyg nie minely, po 2 brak kultury na ts ale to malo sie liczy, co do serwera mysle zebys spelnial wymagania, wiec wnioskujac jestem neutral 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Permik za wh i aima. Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi