Smiley321 1 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 1. Nick:Smiley 2. Imię:Sebastian 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Oczywiście 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Smiley/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Miałem tutaj już admina, z tego co widzę jest bardzo mało adminów prawie w ogóle ich nie ma.Jestem aktywnym i pomocnym graczem ktory chce pomóc w utrzymaniu serwer 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:5godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):troche w dni robocze ale wiecej w weekdendy 12. Staż w grze counter strike 1.6 ok.7 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 +skladka +amx tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na tak: steam, składka, amx. Popraw aktywność na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Chyba jaja sobie robisz na nie : ty grasz po 5h jak ja tu widze w gt ze po 2h max! Reszta na tak ale po co klamiesz?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Tak jak Vetell na nie -mała aktywność 11.W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):troche w dni robocze ale wiecej w weekdendy. to nie jest odpowiedz Nie! Edytowane 5 Października 2014 przez Taki Bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Kolejny kot co gra 7 lat .... Hahahah dobry żart grasz niby od kad miałeś 8 lat? 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):troche w dni robocze ale wiecej w weekdendy Te 2 podpunkty mówią same za siebie .... Nie. @Porczop ale czy piszesz, że grasz 7 lat? To jest śmieszne ;p ja gram 4 a jakos spokojnie bym go pokarał;> Edytowane 5 Października 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Jestem na nie: - Nie umiesz pisać podań co widać po punkcie 9 i 11 - Steam @Rewox, a ja gram od 9 roku życia Ja też 4 xD Edytowane 6 Października 2014 przez Porczop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Tak steam,aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jestem neutral ponieważ twoje podanie mnie nie przekonuje napisane w minute. Mało się rozpisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ta masz 15 lat i staż w cs'a 7 lat. Jeszce mi powiedz że w przedszkolu już grałeś :x Niby masz steama ale nie potrafisz podać ID albo po prostu go nie masz :x Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zaprasza za tydzień. Na razie na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi