soot 306 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam mam pewien pomysł co do ulepszenia vip'a. Chciałbym dodać do vipa nowe, unikatowe modele broni "złote" tylko dla vipa oraz nowy model noża na którym widniałby wasz nick. Co do modeli broni to wyglądały by tak: http://img593.imageshack.us/img593/9786/21mg.png Jeśli macie inne pomysły to wpisywac sie w tym temacie. A i chce poznać wasze zdanie na temat mojego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Nie podoba mi się zbytnio ten pomysł, moim zdaniem to tylko niepotrzebne zapychanie serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jestem za, będzie to jeszcze bardziej wyróżniać vipa i fajnie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 W sumie to jestem na tak. Kiedyś na takich grałem i było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jak dla mnie bomba , mozesz dodać jeszcze smg do wyboru broni oraz dodać 2he ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jak najbardziej za Będzie to wyróżniać vipa i da fajny wygląd up smg też by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Oki SMG będzie dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Troszeczke to zapychanie serwera, co do dodania SMG do menu to dobry pomysł no ale jak kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 To nie jest zapchanie serwera tylko ulepszenie vipa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 ja tez jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Zaje biste jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 tak samo jak i ja jestem za bardzo ciekawy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie gram tu ale te modele broni są za**te i ja jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus123 13 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ja także jestem za tymi modelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi