KozaK1 5 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Siemka czy może mi ktoś wytłumaczyć od czego robi się ten spect bug bo od godziny nie mogę grać resetowałem kompa neta, i kurde nic to nie daje non stop dostaje bana z sb da się coś z tym zrobić bo to jest denerwujące .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Siema przyjacielu!Sb powstaje od serwerów 32 slotowych.Gdy admin lub ktokolwiek chce popatrzeć jak grasz, widzi dwa modele. Jeden w drugim. Nazywane to jest Sb - spect bug.Wystarczy wyłączyć komputer. Totalnie. Odczekać 5 minut. Włączyć i wejść na serwer.Możliwe, że stale wchodzisz jako 32 gracz.Nie wiem za bardzo więcej na ten temat, także pomogłem na tyle na ile się znam.Pozdrawiam Cię i zapraszam do gry. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 dzięki marcin ale nie pogram bo cały czas mam ten sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam nie musisz robić reset kompa wystarczy wyjść na 5 min z serwera wiem bi mi też pomaga . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi