Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 1. Nick: Gruby z BRAZZERs2. Imię: Marcin3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6, NiE RoB mnie uczył 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka(Tak/Nie): jak trzeba to dam 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Gruby%20z%20BRAZZERS/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Chodzę do 2 liceum, moje zainteresowania to sport, motoryzacja, gry komputerowe. Gram już parę miesięcy na tym serwerze, bardzo mi odpowiada, znam ludzi, gram często gdy nie ma żadnego admina i dlatego chcę dostać tę funkcje by zapełnić te lukę. Myślę że się przydam w gronie administratorskim 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od dwóch do trzech godzin11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w przedziale godzin 13-22 (w dni robocze) 10-22 (weekendy)12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): nie Pozdrowienia, Gruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Aktywność na + Wiek + Mikrofon + Brak stażu - Za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jestem za okresem próbnym skoro nie byłeś jeszcze adminem. Muszą cię ocenić inni admini z bf2 Mikrofon + wiek + dużo godzinek + steam - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Gruby często siedzi na ts i grze, jestem na tak Edytowane 5 Października 2014 przez leilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na tak: amx aktywność mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 jestem na tak, spełnia wymagania w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jestem na tak: +wiek +mikro +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Hahaha jeszcze barył Ale on zapłacił za twarzowe no i macie powody up Za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 ogarniety i czesto go widze na serwie tym bardziej ze gra tu juz od dluzszego czasu i nigdy nie bylo z nim problemow wiec na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Często grasz, jesteś rozpoznawalny, przyda się nowy admin, jestem na TAK ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jestem na Tak Ani razu mi nie podpadłeś Grubego i to jeszcze z Brazzers na pewno każdy zna. Często widać na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ja jestem na tak, często go widuję w grze, zawsze ze mną pogada w grze jak i na ts. ;D Jest miłą osobą i uważam, że się nadaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Jestem na tak, gra juz troche na serwerze i nie było z nim problemów. Edytowane 6 Października 2014 przez Wozik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ja za okresem próbnym, bo nie był jeszcze adminem. Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Jestem na tak. Aktywność na + A amx to nic trudnego z pewnością ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Pisz na gg Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi