Przemek 36 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Niezłe przemiany w reprezentacji Niemiec ja daje naszym szansę na choćby 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Polska wygrała z Niemcami brawo XD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Piękny popis Szczęsnego, piękne poswiecenie Glika ;c Lewy poezja <3 Duma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 james " Polska wygrała z Niemcami brawo XD." a w poprzednich postach pisałes ze nas rozdupca.... no coz taki kibic Szczerze jestem dumny ze Szczęsnego bo znow kapitalnie bronil,Lewandowski walczył o kazda piłke tak jak powinien to robic kapitan! Ogółem jestem DUMNY Dziekuje Ci Polsko <3aa i jeszcze KAMIL GLIK mecz zycia dzięki niemu wygralismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi