Taki Bot 6 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 1. Nick: Taki Bot 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Dawid mieszkam 30km od miasta Konin.Chodze do technikum. Lubie grać w piłkę.W wolnych chwilach gram w cs 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2/3H weekendy 4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 14-15 17-19. Weekendy 9-11 19-20 12. Staż w grze counter strike 1.6 okolo 3 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Jestem na tak: +amx +wiek +poprawił aktywność na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Jestem na tak.+amx+wiek+składkaCzęsto widzę go na serwerze.Minusów nie widzę. Może i byłem na tak ale dzisiaj mnie zeskanował z awp,teraz jestem na NIE. Edytowane 7 Października 2014 przez Fresh15 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Na tak: Składka, Aktywność, Doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Hmm Na Tak: Ogar, Doświadczenie, Składka, Aktywność. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jestem na Tak : amx składka staż + jesteś blisko Konina (jak ja) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 jestem Na Tak Poznałem go dzisiaj i wydaje sie ok +amx+wiek+składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jestem na tak +składka +ogarniety Często go widzę na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miód Malina :P 2 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jestem na tak: +amx +wiek +mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Na tak powody up. Spełnia wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi