07 zglos sie 38 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam otóż przed chwilą gracz o nicku taki samym jak w tytule tematu został przezemnie zbanowany za bugowanie LVL . Gracz Lufa Nabita ^^ dziwnym trafem dziś wbija na serwer i ma 92 lvl Łowcy taki sam jak Vide Cul Fide i udaje głupka, że nie wiem skąd.. po czym po chwili wbija Vide na jego nicku na server po czym wychodzi i wbija na server na swoim nicku oczywiście ta sama postać .. więc już mi się tu coś nie podobało a reszte pokaże wam ta rozmowa ze STEAM z Vide Cul Fide : Vide Cul Fide: siema Vide Cul Fide: mam sprawe xD Lekko : skad ma lufa taki sam lvl jak ty na lowcy ? Vide Cul Fide: jak taki sam? Lekko : no taki sam dobrze wiesz Vide Cul Fide: nie wiem Vide Cul Fide: przeniesiesz mi Vide Cul Fide: lvl? za free Vide Cul Fide: ;D Vide Cul Fide: on mial 60 Vide Cul Fide: chyba Vide Cul Fide: ja mam 92 Vide Cul Fide: przeniesiesz? Vide Cul Fide: ? Vide Cul Fide: odp Vide Cul Fide: bo server wylacze Vide Cul Fide: D Vide Cul Fide: toc i powiem skad lufa mial lvl Vide Cul Fide: d; Lekko : głupi nie jestem Lekko : obydwaj Lekko : ]dostaniecie Lekko : pewnie bana Vide Cul Fide: za? Vide Cul Fide: to jak dostane bana to server off bd Lekko : nom to powodzenia życze Lekko : Vide Cul Fide: jak ja nawet mam fajnego duriela Vide Cul Fide: ;D Vide Cul Fide: taki 81 Vide Cul Fide: Vide Cul Fide: nie chce mis ie grac Vide Cul Fide: ;D Vide Cul Fide: jak widze jak ten server jest zbugowany Użytkownik Vide Cul Fide zmienił status na: Offline. Vide Cul Fide jest obecnie offline. Proszę -_- o dokładne sprawdzenie jego nicku w bazie danych i usunięcie wszystkich LVL z jego nicku a także z nicku Lufa Nabita ^^ widać, że jednak są jeszcze bugi które mam nadzieje zklikwidujecie i do takich rzeczy już nie dojdzie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi