MegaMocAkA 12 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Nick: [M]ega[M]oc*AkAData(nie obowiązkowo):Pytanie: W temacie ;-pInne: Mogę dodac, że to cs 1.6 steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 wiesz co a ile masz fps bo kiedyś też tak miałem, fps spadały na minimalne i cs się wyłączał. Przeinstalowałem sterownik i cs i było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaMocAkA 12 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 To nie jest od FPS. Mam dobrego kompa i ,,średniego" neta. FPS'y ciągle na 59 - 60. Jestem pewny , że to od pingu/lagów. A kiedyś mi się nie wyłączało tylko był disconnect. Za pomoc daje + . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 może to być procesor za szybko się pewnie grzeje i to powoduje że CI się wyłącza bo chroni się przed tym żeby się nie spalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 dokładnie tak ja james mowi ja mialem to samo procek mi sie przegrzewal i wywalalo mi przez cs'a wogole komputer odkurz sobie komputer mi pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Polecam użyć CCleaner,wyłączyć synchronizację pionową i będziesz miał 100 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc została udzielona + Brak Aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi