Vixens 10 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: Vixens231 2. Imię: karol 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8 /9 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=Vml4ZW5zL0thcm9s&host=193.33.176.64:27015 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 17 lat Interesuje się Motoryzacja i cs oczywiście 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: tygodniu około 5 godzin dziennie (zima idzie to motorek do garażu ) ;P 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni Robocze - w dni zależne czasami od rana do 13 a czasami od 16 do 23 ( NoLive Troszkę ) 12. Staż w grze counter strike 1.6-5lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Tak Na tym samym serwie w 2 sezonie i 3 ale musiałem zrezygnować życie prywatne teraz mam dużo czasu i mogę poświecić je na Serwer Ci co mnie znają Wiedza jakim byłem Adminem. Edytowane 7 Października 2014 przez Vixens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jestem na tak Miły,ogarnięty gościu, +zna amx +mikro +wiek -czas na serwie ogólnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jestem na nie bo nie masz 20h przegranych! reszta na tak Ale popraw aktywność i napisz wtedy podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jestem na NIE tak w ogóle to kto Ty ? Nie potrzebny nam adminow który w ogóle nie gra Jak poprawisz aktywność to będzie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jestem na tak choć mało H na serwie, był dobrym adminem wiec da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Tez jestem na tak godziny poprawi a był dobrym adminem pamietne czasu amx,składka,wiek na plus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 No ziomek, mało godzin masz, masz też 5warnów na forum które nie odrabiasz :c. Jak odrobisz warny i poprawisz aktywność to napisz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 na nie. ~GT ~Masz 5 ostrzeżeń Więcej chyba nie trzeba , warny automatycznie zamykają podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jestem na NIE gdyż nie dawno zacząłeś grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: MASZ WARNY Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi