I3lu 430 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Nick:3lu Powód:Problem z internetem Czas nieobecności:07.10.2014 - 17.10.2014 Jeżeli się nie odezwę znaczy że Problem nadal występuje, i mnie nie będzie... Karol jak tylko wrócę odezwę się do cb na gg ;/ Coś od siebie: pozdrawiam adminów z zmmod i onlydd2 Oraz : Ilonke,ruskiego i neffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 3maj się a dla mnie pozdro gdzie? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Powodzonka ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 :turtle: ja bym nie wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 8 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi