LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Siema tu placek tak jak można zauważyć że mnie nie ma na dr dlaczego ponieważ niestety "nauka" maksymalnie 20 październik Też nie mam bardzo czasu więc to tylko tak żeby opiekun wiedział Internetu też nie mam tylko teraz a tak to jestem 2 godziny na kompie ;p To tyle z mojej strony pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie ten dział, ale ok ;p Ucz się jak przystało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi