czardi 0 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 1.Twój Nick: Machine Gun Kelly 2.Nick admina/gracza który zawinił: kAv 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 08.10.2014, 20:58 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, nie zdążyłem dograć rundy i wyskoczyła informacja o permanentnym banie z powodem: "aktywny". Nie przypominam sobie bym dostał bana, zwłaszcza, że dzisiaj już wchodziłem na serwer kilka razy w godzinach 14-19 i nie było żadnych problemów. Prosiłbym o wyjaśnienie sytuacji Nie wiedziałem do jakiego działu zgłosić się z tą sprawą, jeśli to nieodpowiednie miejsce to oczywiście proszę o przeniesienie. Na forum zarejestrowałem się tylko po to, by dowiedzieć się o co chodzi. Przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dostałeś ss na dd2 od O.S.D.I a jak ich nie wstawiles to grasz na aktywnym. Proste ? ~ proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czardi 0 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) A mógłbym się dowiedzieć kiedy dostałem te ssy? Edytowane 8 Października 2014 przez czardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=60969 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=89055 prosze o to twoje bany. Ban jak najbardziej słuszny bo jak dostałeś na tamtym serwerze to masz na wszystkich dziękuje dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czardi 0 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Tylko w tym problem, że tego bana "dostałem" w lipcu przeszło 2 miesiące temu na serwerze, na którym, wielce prawdopodobne, nigdy nie grałem. Wasz serwer FFA znalazłem przez wyszukiwarkę w csie i gram na nim od 3-4 miesięcy regularnie i nigdy nie było ze mną żadnych problemów. Właśnie spędziłem 15 minut na szukanie ssów na różne możliwe sposoby we wszystkich folderach i naprawdę ich nie widzę. Patrzę na te linki do banów i w tym z lipca nie ma w ogóle moich danych steam. Nie znam się na tym, dlatego zwracam się do was. Zależy mi na odbanowaniu, bo niedawno wróciłem do csa po dość długiej przerwie i wasz serwer jest jedynym na którym gram, nie licząc jakiegoś ruskiego deathmatcha. Jakieś wskazówki co mogę zrobić, cokolwiek? Edytowane 8 Października 2014 przez czardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 podaj nam swoje ip to zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czardi 0 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 89.228.196.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Sprawdziłem twoje ip i wyświetlił się ban tylko od Kava a nie ten z ssy więc masz szansę na ub a jeszcze jedno pytanie stałe czy zmienne masz ip ? Jeśli stałe to masz szansę na ub jeśli nei to trudno będzie. Jeśli masz stałe to pisz o ub bo się należy jeśli masz zmienne napisz do Karola Edytowane 8 Października 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czardi 0 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Stałe ip. Naprawdę mi zależy na unbanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Mozliwe jest, ze ktos mial nick taki sam jak ty. Jezeli ip sie nie zgadzaja to popros o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 On ma steam, więc jakby to był jego ban by dało na steam_id. Dostajesz ub, a temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi