SouL 0 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witam. Pewnego dnia chce zagrac na dobry codzie takim jak ten pare osób mnie jeszcze moze pamietać no nazywa sie gg Borek ale dobra nie waże wchodze na ten serwer a tam pisze że mam bana za podzszywke. Zbanowany nick (1)Pebble powód poszywka ban pernamętny. Prosze o UB. Miałem wtedy dużo nicków bo na każdy serwer inny i moze grałem i mi się spodobał taki to włączyłem . Więc jeszcze raz prosze o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Twoje IP jest czyste, nie masz żadnego BANA, musi to być jakiś bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL 0 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jak wchodze na serwer nie moge wejść nawet teraz pisze że jestem zbanowany. Nie wiem co siędzieje co mam zrobć zeby grać na waszym serwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Masz zmienne IP ? Jeżeli tak to zrestartuj router. IP ma CZYSTE ! Edytowane 9 Października 2014 przez Maniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL 0 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ok jak tak to dobra sprubuje jest raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jeżeli dalej jest problem z wejściem na serwer, to najlepiej gdybyś zrobił screena ekranu z błędem jakim nie możesz wbić na serwer (co wyskakuje, kiedy próbujesz wejść na serwer). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL 0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Pebble [AMXBans] Powod : ' podszywka pod admina ( zapraszam na forum w celu wyjasnienia ) ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 236710246 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.105.151.47 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'bin/TrackerUI.DLL' Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 UB nie ma,, podszywałeś się pod admina i dostałeś bana na SID (Steam_ID) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi