NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 wy sobie żartujecie? Niech te ssy zobaczy ktoś kto wie o co chodzi tu.. Mam problem z nimi bo zawsze się bugują tak z dupy.I jeszcze niby są nie oryginalne ? Maniak co ty tu robisz na miejscu admina sie pytammm. Sytuacje były podobne juz wcześniej i jakoś dało się to wyjaśnic bo niektórzy nie są takimi pustakami i łapią to. są czyste tyle tylko moge dodać. jeszcze raz : http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=89024 ZA każdym razem jest to samo musze wstawiac te posty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojapiotrek 0 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 a po pierwszym ss-ie po co celownik na bok na ścianę za którą wiadomo że nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricoooo 3 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja czasami tak samo mam, ssy mi admin zrobi a sie nie zapisauja, i trzeba nowego serwera szukac bo nikt nie uwierzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 demo i czas do laga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 na co demko z lagie jak przecież sam sobie ty ssow nie skopiowałem są czyste .. Boże widzisz i nie grzmisz....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jeżeli masz takie same 3 ssy to musiałes mieć laga, który jest widoczny na demku. Nie uwierze jak nie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 tyle razy dawałaś ub a teraz demko -,-' wcześniej się bugowały po 2 teraz 3 . akutalizowałem sterowniki karty graficznej i dalej lipa, a poza tym to troche jest przy tym roboty i to bez sensu bo są czyste jaki widać.Po prostu ich jade i płaczą z tymi ssami.Gdyby nie to że robią się takie jak sie robią to by było nawet zabawne o.- tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Wybacz ale muszę dostosować sie do zasad. Były sprawy z lagami i zawsze chce demko na którym widac laga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) No wiec 3 runda tego demka lag. Mówiłem ze mam te lagi z dupy i nic nie moge z tym zrobic... http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1410082022-de_dust2-1412792520-1412794020.zip demko chcesz to sprawdz. szły hedy to dostałem bana ;p Edytowane 10 Października 2014 przez NIE TA LIGA` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 zobaczy to ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Czysto i lag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi