Ricoooo 3 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: Ricooo. 2. Imię: Adrian. 3. Wiek: 17, od stycznia 18. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Amxmodmenu w jednym palcu, miałem już wielokrotnie admina na wielu serwerowniach, myślę że dobre z wielkim + 5. Mikrofon(Tak/Nie):Oczywiście. 6. Składka (Tak/Nie): Tak, tylko zapłacę w poniedziałek opiekunowi jak coś. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/RICOOO/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ lubię tą posadę, zauważyłem że na serwerze jest mało adminów co przyciąga "Cziterów". Mam na imię Adrian, 17 lat. Interesuję się Piłką nożną mieszkam połowe roku w Polsce, połowe roku we Włoszech. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Niestety nie, zamierzam kupić pod koniec października, miałem steam ale takie powodu bo myślałem że nie będę grał w cs to sprzedałem, jednak gram i myślę o ponownym zakupie steam. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W godzinach o 15-22, w weekendy no lifie. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni szkolne oraz weekendy. 12. Staż w grze counter strike 1.6: około 5-6 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Wielokrotnie. Ukończone 15 lat - Spełnione ! Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze: Obiecuję że nadrobię! Zachowanie kultury na serwerze: Staram się zachowac zawsze więc myślę że Spełnione! Przynajmniej 10 sensownych postów na forum: Nadrobie! Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń): Spełnione! Posiadanie mikrofonu: Spełnione! Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna): Spełnione! 5 spełnionych, 2 niespełnione. Ale myślę że te 5 wymagań które spełniłem są najważniejsze!. Prosze o pozytywne rozpatrzenie administracji Cs- classic.pl mojego podania!. Edytowane 10 Października 2014 przez Ricoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Popraw aktywnosc Edytowane 10 Października 2014 przez OpsBrakNicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nadrób forum i aktywność. Narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Jestem na Nie! popraw aktywność i za 2 tygodnie napisz podanie. Edytowane 10 Października 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jestem na nie Kryteria muszą być spełnione Ledwo zaczynasz grać na naszym serwerze a już skladasz podanie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Na nie, nie masz wystarczająco dużo godzin przegranych na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Na nie,nie spełniasz wszystkich wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vakos 0 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Na nie Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 http://www.gametracker.com/player/RICOOO/193.33.176.64:27015/ Mowi samo za siebie . Czytaj prosze wymagania. Zamykam bo i tak wszyscy beda na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi