JeFF 0 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja sobie tylko zmienilem nick - teraz mam dimitrveg , wczesniej mialem JeFF a na starym nicku zrobiliscie mi ssy i dostalem ub , nie chce mi sie wstawiac wszystkiego od nowa bo zostalem zbanowany jeszcze raz tylko na innym nicku wiec prosze o ub bez wstawiania ssów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dostałes ssy na nowym nicku wiec zastosuj sie do wzoru i wstaw ssy bo inaczej ub nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeFF 0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nick:dimitrvegLink do SSów:http://www77.zippyshare.com/v/27489216/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : dimitrveg[AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 33178685 'Serwer:only dd2Link do bana:nie wiem co mam tutaj wpisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi