Rammstein 1 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 witam wszystkich. Będąc ostatnio na serwerze napotkalem pewnien problem. Otóż nie moglem zbanowac czitera po kolejnych próbach zbanowania sprawdzilem czy moge banowac inne osoby. Co sie okazło nikogo nie mogłem zbanowac ani wywalic. AMXmenu dzialalo sprawdzałem tez przez konsole. nie wiem czym to moglo byc spowodowane. Postanowilem zrobic reconnecta steam. Po RR wszystko wrocilo do normy. Jakieś pomysły co to mogło byc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czasem dzieje się tak, że konsola amx po prostu się zacina. np. screeny są wykonywane, jednakże dopiero po minucie-dwóch gracz jest wyrzucany z serwera. Są to rzadkie przypadki, jednakże mają miejsce, co faktycznie może zdenerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rammstein 1 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czyli wszystko jasne dzieki za odpowiedz. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czyli wszystko jasne dzieki za odpowiedz. ;p Zaczekam jeszcze na wypowiedź innych użytkowników, bo możliwe że mają coś do dodania w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Może zwykła pomyłka w klawiszach, lub duży ping, to może też mieć wpływ na czas wykonania danej komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Niestety ale tak czasami się zdarza. Ostatnio też chciałem dać dla gościa bana to dopiero po 3min zbanowało go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To sie zdarzalo od czasu do czasu , ale zwykle mija po jakis 10 minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rammstein 1 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 na pewno nie pomyłka w klawiszach. NA szczescie minelo i jest juz gitara. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi