ZbieramNaWino 9 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 1. Nick: ZbieramNaWino 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ZbieramNaWino/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem miłą i spontaniczną osobą,na co dzień pracuję i praktykuję aktywny tryb życia,przygodę z Cs 1.6 zacząłem dawno temu,zaraziłem się tą grą w kafejce od starszego brata i rówieśników.Czemu ja? Gdyż bardzo odczuwalny jest brak adminów na serwerze,a nawet stali gracze wtedy korzystają z tego i łamią regulamin,po za tym mam ogromne doświadczenie na tym stanowisku,odróżniam czita od pro,znam amxx i regulamin. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak /STEAM_0:0:33610471 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2/3h dziennie w różnych porach,lecz zdecydowanie wieczór i noc. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze po 15:00,Weekend różnie. 12. Staż w grze counter strike 1.6:8 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Na tak: steam, aktywność, amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jestem na Tak: +amx+steam+aktywność+mikrofon+wiek+Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiley321 1 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jestem na Tak +amx +wiek +składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Na tak +steam +aktywnośc +mikro +amx Edytowane 11 Października 2014 przez OpsBrakNicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 widac ze wie co i jak jest czesto na serwie jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Jestem na tak,dlaczego? Często go widzę na serwie. +mikro +steam +aktywność +składka Edytowane 12 Października 2014 przez Fresh15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 13 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi