Jaskier 443 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Nick na forum: Jaskier IorwethWiek:16latStaż na Forum: od maja. 15d 2hZnajomość Regulaminów:DobraCzas jaki możesz poświecić na forum: 3h dziennieZnajomość funkcji Moderatora: Jeszcze nie byłem moderatorem ale szybko się ucze Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Jestem aktywnym użytkownikiem i mam dobry kontakt z ludźmi. Dodatkowo miły, sympatyczny i skory do pomocy Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Nie. Sieć działa świetnie i cały czas się rozwija Wymagania: Co najmniej 20 dni spędzonych na forum - - Przynajmniej 200 postów napisanych na forum + + Konto na forum powyżej 4 miesięcy + + Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat + + Chęć pomagania innym użytkownikom + + Czyste konto (Brak warnów) + + Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum + + Dobra znajomość regulaminów forum + + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + + @edit Skoro wszyscy są na NIE to proszę o zamknięcie podania Edytowane 13 Października 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ja będe na nie. Jakoś cię nie widzę w tej roli jesteś trochę wulgarny i obrażasz co przykładem jest Mateusz no sorry ale ja cię w tej roli nie widzę i jak dla mnie Moderator powinnen być często aktywny i we wszystkich działach się udzielać i być kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie sądzisz, że jesteś za krótko na forum oraz zbyt szybko się poddajesz?Ostatnio chciałeś odejść z całego forum.. Z przykrością stwierdzę.. że jestem na nie Wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jestem tego samego zdania co Shad.. Jesteś na forum za krótko, w dodatku moderatorzy obecni są ogarnięci, nawet za bardzo (dzięki za tego warna) Nadrób czas na forum, jak odejdzie jakiś modek to wtedy złóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Trochę za krótko na forum no i jeszcze jest to, że właśnie chciałeś odejść z forum itd.... xd Na razie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Na razie jestem na nie. Dopiero co odchodziłeś z sieci. Piszesz szybko i chaotycznie przez co popełniasz dużo literówek. Często używasz wulgarnych albo potocznych słów. Popraw się w tym co wypisałem, spróbuj znowu, a może będę na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 ja take jestem na nie jesteś Świeżakiem, nikt cię praktycznie nie zna. Z admina zrezygnowałeś więc z moda też tak możesz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 15 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi