Spr!nt^^ 1 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie dlaczego bana dostanie osoba ta która postawiła np: 2lm na 2 osoby w Kampie, a tu nagle wbija ci do Kampy jakiś 3 gracz i zaczyna stawiać lm'ów nieskończoność.Sęk w tym, że nie wiem czemu te 2 osoby w Kampie mają cierpieć banem przez tego 3.. Jak regulaminu nie łamią ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 trzeba było na u@ napisać że ktoś kładzie 3 lm a nie teraz płakać na forum jaki to admin jest zły :angry: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!nt^^ 1 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Edytowane 12 Października 2014 przez Spr!nt^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehe 6 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Gracze mają w poważaniu u@ a następnie piszą i narzekają na adminów. Czasem nie chce się po prostu czytać czatu zwraca się tylko uwagę na zielony kolor tekstu. Jednym słowem żal mi was ludzie.UP. Popieram iss9 Edytowane 12 Października 2014 przez Ehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ogólnie też miałem kiedyś taką sytuację, ale skargi czy coś nie pomoże, jak już jesteś w kampie i wchodzą Ci kolejni gracze i kładą swoj lm'y ponad normę, to lepiej jak najszybciej pisz na u@, admini powinni szybko ogarnąć sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 dostałeś bana ode mnie na pewno. mogłeś pisać u@ albo wyjść jak najszybciej z kampy a nie teraz płaczesz na forum. Ty swobodnie sobie siedziałeś z kolegą w kampie i dalej strzelałeś. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4ToR 0 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Mogłeś odrazu po banie wstawić wycinek z hltv że ty nie stawialeś lm i myślę, że admin był by wyrozumiały i by cie odbanował. Zależy od admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!nt^^ 1 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 dostałeś bana ode mnie na pewno. mogłeś pisać u@ albo wyjść jak najszybciej z kampy a nie teraz płaczesz na forum. Ty swobodnie sobie siedziałeś z kolegą w kampie i dalej strzelałeś. Pozdrawiam. Dostałem bana od DarkAngeL. Wyjście z Kampy było nie możliwe ponieważ było jedno wejście. Tak "płacze" Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Mogłeś użyć unstuck (Jest to naruszenie regulaminu ale napisałbyś adminowi że musiałeś to zrobić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi