Vienio92 37 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) A więc jak w temacie mianowicie już obejrzałem : Filmy: Zmierzch Harry Potter Underworld Seriale Pamietniki Wampirów Gra o Tron ' Czarodziejki Krąg Tajemnic Witches of East End' Salem Zadaniem waszym byłoby podanie tytułów seriali /filmów typowo magicznych Jak te które wymieniłem Interesują mnie głównie wampiry/czarownice/wilkołaki Nie obejdzie sie bez lajków Edytowane 12 Października 2014 przez Vienio92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Fantasy a więc trylogia Władcy Pierścieni i Hobbita,Piraci z Karaibów czy Jak wytresować smoka,serial może czysta krew,Dr.House,Dexter,Skins UK sory ale ciężko o dobry serial fantasy,te oglądałem i nie jest to strata czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Filmy to nwm, ale z seriali to jeszcze The Originals, jeśli obejrzałeś TVD, to myślę, że ci się spodoba i Supernatural. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Star Wars,Hobbit,Władca Pierścieni i Star Trek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Hancock : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Hobbita sobie obczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 The walking Dead,Zaginieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutenerka. 44 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Wiesz co. Najlepiej to oglądaj "Na Wspólnej" "M jak miłość" "Na dobre i na złe" "x factor" "mam talent" " must be the music" "twoja twarz brzmi znajomo" " na sygnale" I inne... Razem ze mną 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi