Skocz do zawartości

Skarga na konus123

rewoX*

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: rewoX

2.Nick admina/gracza który zawinił: konus123

3.Admin/Gracz : admin

4.Data i godzina: 12.10.14 okolo 17;40

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://forum.cs-classic.pl/topic/25051-ub-ban-za-aima-rewox-śmiech-na-sali-kompetentniadminibf2/ , Filipek <33 i M3ntor potwierdzą

6.Opis sytuacji: Większość jest zawarta w tym : http://forum.cs-classic.pl/topic/25051-ub-ban-za-aima-rewox-śmiech-na-sali-kompetentniadminibf2/

Ale dodam kilka rzeczy. Zbanował mnie przez co nie miałem jak wejść na ffa a byłem dwukrotnie proszony o wejście gdyż ktos cheatowal/łamał regulamin.

Ten admin nie potrafi kompletnie zapanować nad kulturą na serwerze, gdyż kilku graczy mnie wyzywało od 'chujów spalonych' 'jebanych cheaterow' itp. Sam musiałem im powiedzieć kilka słów przez micro bo nie pozwolę sobie aby jakieś niewyżyte dzieci się tak zachowywały w stosunku do mojej osoby. Co tu dużo gadać ... Typ się nie nadaje i nie za bardzo ogarnia ...

@Eryk LSC ja rozumiem gorsze dni, bo każdy je miewa. Na bf2 nie gram za często ale no nie oszukujmy się ... To że 'daje radę' i jestem w stanie zabić graczy z odznakami to od razu aim? Powinien dać ssy . To pomyłka nie była . Skoro daje bezpodstawne (jestem pewnien, że nie rozpisze demka lub w czasach akcji napisze jakies bzdury) bany to się nie nadaje ... nie zgodzisz się? Napisałem co sądzę o nim a to, że napisałem to w języku 'potocznym' i z deczka chamskim to sorry ale z takich ludzi to tylko śmiechy są.

@S}{aDoW mam wrzucić demko lub screena na to, że ktoś gadał przez micro? Mam świadków. Szczerze? Mało mnie obchodzi czy będzie miał admina czy nie. Nie gram za często na bf2 ale nie mam zamiaru otrzymywać takich banów co chwilę. Mógł dać ssy.

Edytowane przez rewoX*
  • Like 7

Rewox Konus jest dobrym adminem. Moim zdaniem przynajmniej. I wiesz te wyśmiewanie jest po chamsku. Może miał gorszy dzień. Pomyłka każdemu może się zdarzyć . Nie grasz na bf2 przynajmniej ja Ciebie nie widzialem za często to nie oceniaj (sory wyśmiewaj) admina na podstawie być może jednej pomyłki. Moim zdaniem zachowałes się po chamsku. Zobaczymy co konus napisze, jak to wyjaśni. A nie od razu oceniasz z góry.

• Like 1

POMYŁKA? jaka pomyłka co ty piszesz?jak mozna sie pomylic i dac BANA ZA AIMA?( wejsc w amx<zbanuj gracza<rewox<perma<aim ) jak tak mozna sie "pomylic?" bez jaj.. tak jak rewox pisał jechał graczy i admin sie go chcial pozbyc i tyle taka prawda,a ze nie wbil na specta to juz przykro...i nie pisz głupot ze rewox"chamski jest/pisze" bo dobrze gada,prawda boli tak?

Edytowane przez -_-
Uspokój się ^ ^
  • Like 1

Możecie dać sobie spokój?

Ban był na 99% nie słuszny (1% to sama reakcja), Konus123 popełnił błąd, ale to nie oznacza, że trzeba go za to ośmieszać i wyzywać..

Cała sytuacja zakończy się UB, więc nie ma sensu robić sobie wrogów.

Co do skargi dotyczącej że admin nie ogarnia i inni gracze Cię wyzywali.. wrzuć demko lub screen.. bo pustymi słowami nic nie wskórasz i na pewno bez dowodów nie będzie odsunięty od grona administratorskiego.

@BezImiennyy

Rewox wbija i same hedy prawie lecą wiec można pomyslec, że to aim.

Można pomyśleć, więc obowiązkiem administratora jest spojrzenie na grę podejrzanego gracza i w przypadku spalenia nakręcić demko, które będzie dowodem na słuszność Bana. W tym przypadku prawdopodobnie Konus nawet nie wszedł na spect tylko dał perma w ciemno.

Edytowane przez S}{aDoW

No sorry ale moim zdaniem powinien stracić adma. Daje bany bez dowodów... Admin to admin. Jak pisze w podaniu że ogarnia i umie poznać czitera to ma to robić. Jeżeli podejrzewa kogoś o aima to wali demko a podejrzany wrzuca na forum i UBT się tym zajmuje. @rewoX* jeżeli masz dowody że nic nie robił to udostępnij bo tak jak napisał S}{aDoW to tylko słowa mimo iż ja ci wierzę. 

• Like 1

No to moje zdanie jest takie, gracz Rewox koks z FFA wbija na bf2 gdzie ludzie nie umieją grać bez odznak. Rewox wbija i same hedy prawie lecą wiec można pomyslec, że to aim. FFA to inna liga xD, wiem to z mieszańców które gram z Rewoxem. A co do kultury to nie wiem jak było w tamtym momencie, zawsze gdy gram z konusem to upomina graczy. A i Bez spiny luźno przeczytaj swój nick i zastosuj się do niego;)

• Like 1

• Właściciel

No sorry ale moim zdaniem powinien stracić adma. Daje bany bez dowodów... Admin to admin. Jak pisze w podaniu że ogarnia i umie poznać czitera to ma to robić. Jeżeli podejrzewa kogoś o aima to wali demko a podejrzany wrzuca na forum i UBT się tym zajmuje. @rewoX* jeżeli masz dowody że nic nie robił to udostępnij bo tak jak napisał S}{aDoW to tylko słowa mimo iż ja ci wierzę. 

Przypominam, że każdy jest taki sam, skoro inni admini nie tracą swoich posad za podobne akcje, to on też nie traci. Wiele razy sam zgłaszałem lub zgłaszały inne osoby, że admin nie wstawił demka mimo takiego bana. Ja zabieram admina po dwóch takich akcjach, skoro innym nie zabrano admina po jednej takie akcji, to on też nie straci.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności