Spr!Nt221 0 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 1. Nick:Spr!Nt 2. Imię:Jakub 3. Wiek:16lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:nie stety nie posiadam 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Chcę zostać adminą dlatego że jest mało adminów na serwerze i miałem dwa razy swój serwer więc wiem jak jest być adminem i znam doskonale znajomość amxmodmenu 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:20 godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze i Weekendy 12. Staż w grze counter strike 1.6:5lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Nie,podanie nie uzupełnione w pełni,nie spełniasz podstawowych wymagań,a to co napisałeś w podpunktach 10 i 11 tylko mnie utwierdziło w przekonaniu że moja decyzja jest uzasadniona. Jego GT: http://www.gametracker.com/player/Spr%21Nt/193.33.176.64:27015/ Edytowane 13 Października 2014 przez ZbieramNaWino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Jestem na duże NIE. Jesteś śmieszny nawet nie umiesz napisać podania,nie umiesz znaleźś swojego GT. I jeszcze podpunkty 10,11 ile możesz spędzić czasu na serwie 20h??? Mi wyglądasz na 10 a nie 16 lat. Edytowane 13 Października 2014 przez Fresh15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Temat do zamkniecia - reklamuje podanie. Nieogarniety, nie umie napisac podania, spami na u@. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Na nie, brak aktywności na forum i podania nie umiesz pisać. Za 2tyg spróbuj jak ogarniesz się z tym wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricoooo 3 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Bym był na tak, ale jestem na nie z takie powodu że ciągle reklamowałeś swoje podanie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ZAMYKAM Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi