DeatHRuN 15 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Nick: DeatHRuN Opis problemu: Witam gdy wchodze na deatdruna (serwer) i jest powiecmy mapa: deathrun_fire to po zaladowaniu cs pokazuje respawn i za 2 s wylacza sie . Pomocy! Screenshoty: ----- Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : gg:39048071 Inne: Z gory dziekuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Steam ma jakiś problem z tą mapką. Nic nie znalazłem na necie o tym trzeba przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 tylko na tej mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ta mapa nie ma wsparcia ze steam tak samo jak jakiś deathrun_dust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Proponuje ci mieć w zapasie zawsze ns by normalnie grać na dr. Sam mam steam ale nie gram na nim tylko ściągnełem cs od nas z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeatHRuN 15 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Mi na mapach : deathrun_dust i deaihrun_fire i tam poare innych pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeatHRuN 15 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 aha i jeszcze cos bo gdy sciagnolem tego csa cs-classic to pogralem troch i na drugi dzien gdy wchodze na serwa jakiegos to zacina sie cs i wylacza pomocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Steam ma zbugowaną ta mape i deathrun_real , a NS dobrze skonfigurowany ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Brak Aktywności. <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi