Mistrzu JP 17 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Nick:AmfetaminALink do SSów:nic nie dostalem Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : AmfetaminA ==== Zbanowane IP : 176.122.236.32 ==== Admin : ibrnvski ==== Powod Bana : aktywny ban ==== Wygasa : Nigdy ( od 10/13/2014 - 20 : 31 : 28 ) Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans Serwer:dd2 Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=90762 Jeszcze raz powtarzam temu dryblasowi NIE MAM AB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUNA ZROZUM CZLOWIEKU I OGARNIJ SIE ALBO NIECH KTOS GO OGARNIE ja pitole on wg nie wie komu AB daje albo co daje juz sam nie wiem czy naprawde on jest przy... czy jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Na twoim IP są 3 bany "Masz coś do mnie" "Spec bug" "aktywny ban" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 spec bug po nim ab to wyjasnione mam w poprzednim ub a AB mam wyjasnione z papkiem potwierdzi ci to prawie kazdy adm poinformowani sa a masz cos do mnie to pewnie RewCrew dostal brat z innego konta podesle linka do sb i ab zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Z tego co zauważyłem to ban za SB "(już wygasł)" ale jest w Aktywnych Banach a nie wygasłych. Masz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi