Miverse 212 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Siema ;d Proponuję wnieść na serwer stroje dla vipów tak jak jest to na ffa czy dd2. Myślę , że nie będzie z tym problemu Takie małe urozmaicenie gry ;0 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Pewnie czm by i nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 MIvers wszystko ładnie pięknie ale może jakiś przykład tego stroju byś dał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 ok tylko miversowi rozowy xD zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja myślę ze będzie fajnie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 To ja już moge powiedzieć za rednecka "Nie bo zżera FPS'y" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jak zżera ile 1-2fpsy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek^^ 6 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Dobry pomysł z tymi strojami Jestem Za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Stroje? Dla mnie dobry pomysł, tylko zależy jaki to też ma być strój xD. Jestem Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Na NIE. Niepotrzebne obciążanie serwera. Niby niedużo ale jednak. Moim zdaniem jest to zbędne :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jak dla mnie też zbędne. Chcieliście model kosy nowy, a teraz mi wszyscy narzekają, że im się nie podoba. Kosa zostanie - można wyłączyć komendą, ale skinów innych nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi