leilo 112 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Wbilem dzisiaj rano jako admin serwera bf2 i zbanowalem osobnika o nicku ryba, po czym pogralismy troche i zaczeło się... Tzn ta osoba cholera wie skad miala admina i zbanowala caly serwer na perm. o to przykład: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Leilo < ( ^.^ ) >==== Zbanowane IP : 83.27.88.226==== Admin : __Ryba_==== Powod Bana : Ping==== Wygasa : Nigdy ( od 10/14/2014 - 08 : 51 : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : __Ryba_[AMXBans] Powod : ' Wallhack '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1664795466 '[AMXBans] Twoje IP : ' 37.239.100.13 '[AMXBans] ===================================== http://ss.cs-classic.pl/ Wpiszcie tu jego nick, bana dostal wczoraj, i dzisiaj. potem zbanowal caly serwer, który myśli, że to ja zrobiłem.... ! Po czym buzka mi odp, all dostali ub tylko nie ty i ryba... Ja nic nie zrobilem. juz wczesniej byly problemy jak gladzil graczy. jestem niewinny. nie po to gralem tyle na serwie zeby dostac adma itd. Nie rozumiem tego i prosze o wyjasnienia i ub... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi