Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Nr 2 Opsik :D

OpsBrakNicku

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: OpsBrakNicku

2. Imię: Konrad

3. Wiek: 14

4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/7/10

5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak

6. Składka (Tak/Nie): Tak

7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/OpsBrakNicku/193.33.176.143:27015/

8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć mam na imię Konrad. Zajmuję się rowarmi typu bmx/dual, lubię sobie czesto poskakac na bmx i postuntowac na dualu :).

Także lubię grac w piłkę nozną i w piłke ręczną ale też lubię grac na komputerze :D Często gram na dr i surfach w cs 1,6 Częśto przebywam na serwerze cs-classic Deathrun przebywam na nim od 3 do 5-6godz dziennie :D.( No life ) :)

lubię biegac i skakac w dal. 

Chciałbym zostac adminem ponieważ zawszę gdy gram na serwerze i gdy niema admina na serwerze pełno ludzi  (skraca/lata po txt/naduzywa mikro/albo maja brak kultury osobistej )

I chiałbym temu wszystkiemu zaradzic ja bardzo często gram na serwerze myślę ze ludzie mnie lubią mam kulture ( czasem mi się wymksnie ale to rzadko :) ) i lubię pogadac z ludzmi na serwerze :)

9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: NS niedługo będzie ST

10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-6h

11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: po 14 do 21-22 a weekendy : od 8-9 do 20 z przerawmi :)

12. Staż w grze counter strike 1.6: 3lata z przerwa pol roku :)

13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak

Wymagania:

1. Ukończone 15 lat -
  2. Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze +
  3. Zachowanie kultury na serwerze +
  4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum +
  5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) +
  6. Posiadanie mikrofonu +
  7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) +

Postaram się poprawić zachowanie :)       

@Jaskier przedluzanie niepowinienem dostac tego bana bo bilem z awp ale sie skaczyl granat i chcialem wrocic po 2 brn i mnine zbanowala/ Od cb ochlon to bylo dla jaj :) / Reset statow w tt reset wpisalem jak juz padlem i przed runda tyle ze sie zaczela kiedy enter wcislem/Miverse ucieczka z tt to niechcacy bo zmianialem muze na yt i minimalizowalem cs a po minimalizacji mi ekran lata w kolko i sie nic nieda robic a nawet niewiedzialem ze jestem w terro :)/ a ta kultura od cb to ponislo mnie :D a kultura od ilonez to napisałem cytuje " kuzwa jej sie zabić nieda :D " Haha to :D  pamiętam D: no sorry za to :D moj blad i wiem ze zachowałem sie jak dzieciak :)  ( Przy banach ? ) tylko przy tym tak napisałem bo mysle ze kuzwa to nieprzekleństwo ;)     

@ Aryjoch :x : Gdzie kulturę? na forum ani razu nieprzeklinałem ;-;  I te 4 bany to tylko kultura jest dla mnie normalnym banem tak jak pisałem u gory u jaskiera przeczytaj ;) Ziom cos ci sie pomyliło ja na sb jescze ani razu nieprzeklnełem ;) 

@ hgahahahahaha Lubię placki ale mnie teraz rozsmieszyles haha ;-; 1-2razy max cb widziałem na serwerze kiedy grałem i wtedy nic niepisałem a przez mikro nieprzeklinam z wiadmocyh powodow  ;-; ale teraz skłamałes ;-; ja cb prawie wgl na serwie niewiduje. Popytajcie się ludzi ktorzy graja na serwerze czy często przeklinam ;) 

@Jaskier wyciagnał wnioski ale on powiedział ze ja do niego " Kurwa " '='

Edytowane przez OpsBrakNicku

Jestem na NIE ostatnio nagminnie łamiesz regulamin i dostajesz bany od większości adminów. Jeśli się to nei zmienni na pewno nie dostaniesz TAK

Dowód

2.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Ilonez przedluzasz 5 Minut(y) page.png 12.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Ilonez kultura 1 Godzina  page.png 12.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Ilonez Resetujesz statystyki jako TT 30 Minut(y) page.png 12.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Jaskier | Iorweth ochlon 5 Minut(y) page.png 11.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Ilonez skracasz 3 Godzin(y)  page.png 11.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Miverse ucieczka z tt 30 Minut(y) page.png 10.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Jaskier | Iorweth Widzialem jak skracasz 1 Godzina  page.png 09.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Miverse spamujesz na u@ :) 30 Minut(y)

Tłumaczenie ładne ale wiemy dobrze jak się zachowujesz przy tych banach. Dostałeś od ilonki bana  za kulture od razu na U@ piszesz noob noob i noob. Zachowujesz się jak dziecko na serwerze i nie widzę cie w roli admina

Edytowane przez Jaskier Iorweth
  • Like 1

Bogata historia banów z czego 4 bany wyrwałeś jednego dnia. 

Widzę cię czasem na forum i nie grzeszysz kulturą. 

Na nie. 

Na sb ci się zdarzało czasem. Z resztą jak widać na serwie też. Mam ci ss'y robić jak przeklinasz? Nie obchodzi mnie od kogo i za co dostałeś bana. Za nic byś go nie dostał. 

Spamujesz na sb co widać nawet teraz. 

Edytowane przez Aryjoch :x
  • Like 1

Jestem na Nie 

Byłbym na tak ale jeżeli po patrzeć na twoją listę banów to coś mi się nie widzi cb w roli adma 

- Kultura -.- do mnie też ciągle "Kurwa" jak gram nie często ale gram a do innych mówisz kultura chociaż sam tego nie robisz 

hm 

- Przedłużanie

- Ochłoń dostałeś od jaskiera znaczy to że coś było nie tak

" razu na U@ piszesz noob noob i noob" Po co spamisz na u@ tym bardziej admini bd do cb źle nastawieni jeżeli spamisz 

- Ucieczka z tt 

- Skracasz 

Powiem ci tak Przeczytaj Regulamin  jeżeli się z nim zapoznasz czekam aż to zrobisz i może będziesz wiedział co wolno a czego nie wolno 

Pzdr Placek ;) 

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Nie

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności