OpsBrakNicku 7 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: OpsBrakNicku 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/OpsBrakNicku/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć mam na imię Konrad. Zajmuję się rowarmi typu bmx/dual, lubię sobie czesto poskakac na bmx i postuntowac na dualu . Także lubię grac w piłkę nozną i w piłke ręczną ale też lubię grac na komputerze Często gram na dr i surfach w cs 1,6 Częśto przebywam na serwerze cs-classic Deathrun przebywam na nim od 3 do 5-6godz dziennie .( No life ) lubię biegac i skakac w dal. Chciałbym zostac adminem ponieważ zawszę gdy gram na serwerze i gdy niema admina na serwerze pełno ludzi (skraca/lata po txt/naduzywa mikro/albo maja brak kultury osobistej ) I chiałbym temu wszystkiemu zaradzic ja bardzo często gram na serwerze myślę ze ludzie mnie lubią mam kulture ( czasem mi się wymksnie ale to rzadko ) i lubię pogadac z ludzmi na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: NS niedługo będzie ST 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-6h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: po 14 do 21-22 a weekendy : od 8-9 do 20 z przerawmi 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3lata z przerwa pol roku 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Wymagania: Ukończone 15 lat - Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Postaram się poprawić zachowanie @Jaskier przedluzanie niepowinienem dostac tego bana bo bilem z awp ale sie skaczyl granat i chcialem wrocic po 2 brn i mnine zbanowala/ Od cb ochlon to bylo dla jaj / Reset statow w tt reset wpisalem jak juz padlem i przed runda tyle ze sie zaczela kiedy enter wcislem/Miverse ucieczka z tt to niechcacy bo zmianialem muze na yt i minimalizowalem cs a po minimalizacji mi ekran lata w kolko i sie nic nieda robic a nawet niewiedzialem ze jestem w terro :)/ a ta kultura od cb to ponislo mnie a kultura od ilonez to napisałem cytuje " kuzwa jej sie zabić nieda " Haha to pamiętam D: no sorry za to moj blad i wiem ze zachowałem sie jak dzieciak ( Przy banach ? ) tylko przy tym tak napisałem bo mysle ze kuzwa to nieprzekleństwo @ Aryjoch :x : Gdzie kulturę? na forum ani razu nieprzeklinałem ;-; I te 4 bany to tylko kultura jest dla mnie normalnym banem tak jak pisałem u gory u jaskiera przeczytaj Ziom cos ci sie pomyliło ja na sb jescze ani razu nieprzeklnełem @ hgahahahahaha Lubię placki ale mnie teraz rozsmieszyles haha ;-; 1-2razy max cb widziałem na serwerze kiedy grałem i wtedy nic niepisałem a przez mikro nieprzeklinam z wiadmocyh powodow ;-; ale teraz skłamałes ;-; ja cb prawie wgl na serwie niewiduje. Popytajcie się ludzi ktorzy graja na serwerze czy często przeklinam @Jaskier wyciagnał wnioski ale on powiedział ze ja do niego " Kurwa " '=' Edytowane 14 Października 2014 przez OpsBrakNicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jestem na tak: -Aktywność duży plus, -Amx ogarniesz szybko, -Składka . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Jestem na NIE ostatnio nagminnie łamiesz regulamin i dostajesz bany od większości adminów. Jeśli się to nei zmienni na pewno nie dostaniesz TAK Dowód 2.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Ilonez przedluzasz 5 Minut(y) 12.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Ilonez kultura 1 Godzina 12.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Ilonez Resetujesz statystyki jako TT 30 Minut(y) 12.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Jaskier | Iorweth ochlon 5 Minut(y) 11.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Ilonez skracasz 3 Godzin(y) 11.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Miverse ucieczka z tt 30 Minut(y) 10.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Jaskier | Iorweth Widzialem jak skracasz 1 Godzina 09.10.2014 OpsBrakNicku STEAM_2:0:338986086 Miverse spamujesz na u@ 30 Minut(y) Tłumaczenie ładne ale wiemy dobrze jak się zachowujesz przy tych banach. Dostałeś od ilonki bana za kulture od razu na U@ piszesz noob noob i noob. Zachowujesz się jak dziecko na serwerze i nie widzę cie w roli admina Edytowane 14 Października 2014 przez Jaskier Iorweth 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Bogata historia banów z czego 4 bany wyrwałeś jednego dnia. Widzę cię czasem na forum i nie grzeszysz kulturą. Na nie. Na sb ci się zdarzało czasem. Z resztą jak widać na serwie też. Mam ci ss'y robić jak przeklinasz? Nie obchodzi mnie od kogo i za co dostałeś bana. Za nic byś go nie dostał. Spamujesz na sb co widać nawet teraz. Edytowane 14 Października 2014 przez Aryjoch :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jestem na Nie Byłbym na tak ale jeżeli po patrzeć na twoją listę banów to coś mi się nie widzi cb w roli adma - Kultura -.- do mnie też ciągle "Kurwa" jak gram nie często ale gram a do innych mówisz kultura chociaż sam tego nie robisz hm - Przedłużanie - Ochłoń dostałeś od jaskiera znaczy to że coś było nie tak " razu na U@ piszesz noob noob i noob" Po co spamisz na u@ tym bardziej admini bd do cb źle nastawieni jeżeli spamisz - Ucieczka z tt - Skracasz Powiem ci tak Przeczytaj Regulamin jeżeli się z nim zapoznasz czekam aż to zrobisz i może będziesz wiedział co wolno a czego nie wolno Pzdr Placek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Niestety nie. Popraw się względem tych banów, kultury itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi