--Miodek-- 0 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Wiek:17Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?2 godzinyDoświadczenie na podobnym stanowisku:5-6 Dlaczego akurat Ty:Lubię grać na tym serwie , jest miła atmosfera. I w ogóle jest to fajny serwer. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?Pod moją opieką nad poniższym działem użytkownicy szybko i bezproblemowo otrzymają pomoc i odpowiedzi na zadane pytania.Utrzymywał bym porządek .Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY):Call of Duty 350 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ZŁY DZIAŁ. Podania składamy w dziale danego serwera, poddział "PODANIA" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi