--Miodek-- 0 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Wiek:17Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?2 godzinyDoświadczenie na podobnym stanowisku:5-6 Dlaczego akurat Ty:Lubię grać na tym serwie , jest miła atmosfera. I w ogóle jest to fajny serwer. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?Pod moją opieką nad poniższym działem użytkownicy szybko i bezproblemowo otrzymają pomoc i odpowiedzi na zadane pytania.Utrzymywał bym porządek .Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY):Call of Duty 350 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ZŁY DZIAŁ. Podania składamy w dziale danego serwera, poddział "PODANIA" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi